Workshops

We zetten jullie graag op weg via enkele workshops

Om jullie te begeleiden bij de creatie en realisatie van jullie project, organiseren wij op verschillende data digitale workshops. Noteer alvast volgende data in jullie agenda :

  • 03 juni 2021: 17u-18u30 (Nederlandstalige workshop)
  • 10 juni 2021:  17u-18u30 (Franstalige workshop)
  • 17 juni 2021:  17u-18u30 (Tweetalige workshop)

Per datum worden er telkens drie sessies georganiseerd :*

Sessie 1: Informatieve sessie 

Kom alles te weten over het fonds en de verschillende etappes van de projectoproep.

Sessie 2: World café: think, talk & inspire

Jullie maken kennis met andere geïnteresseerde projectdragers en kunnen samen brainstormen over mogelijke projecten die geschikt zijn voor een deelname aan de oproep. Deze sessie laat jullie toe om elkaar te inspireren en synergieën te creëren.

Sessie 3: Begeleiding bij de redactie van het dossier

Hebben jullie een idee maar geen ervaring met het invullen van een dossier? Deze sessie is er om jullie tips en tricks te geven over hoe jullie een goed dossier schrijven en om jullie vragen te beantwoorden.

De inschrijvingen zijn nu gesloten

Wens je op de hoogte te blijven van de lancering van de oproep en andere nieuwtjes? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

Pecha Kucha-workshop na de selectie van de laureaten

Eens de projecten geselecteerd zijn, zal er nog een laatste workshop georganiseerd worden, bij voorkeur ‘live’ indien de coronacrisis dit toelaat. Pecha Kucha is een korte en krachtige vorm van presenteren. Jullie vertellen jullie verhaal in 6 minuten en 40 seconden (20 slides, 20 seconden per slide), een boeiende race-tegen-de-klok-presentatie die jullie niet snel zullen vergeten.

Waarom deze workshop? Naast het ondersteunen van projecten willen we ook burgers en verenigingen samenbrengen met als doelstelling om synergieën te creëren die nuttig kunnen zijn voor de projecten. Zo kunnen de geselecteerde projecten zich op een dynamische manier aan elkaar voorstellen en nadien in dialoog gaan met elkaar.